Haagse Katjes

Start

Wie

Wat

Waar

Tarieven

Voorwaarden

In het kort

Contact

Links

De (Haagse) Dierenbescherming krijgt geen steun van de overheid. Daarom hebben zij mensen zoals jij nodig om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Word lid en beteken iets voor dieren. Hoe meer leden, hoe sterker de Haagse Dierenbescherming staat.


Partij voor de Dieren. Word vandaag nog lid! Voor slechts €15,- per jaar kunt u meewerken aan het verbeteren van dierenwelzijn!

De PvdD heeft als enige politieke partij dierenwelzijn als hoofdthema en wil zo de problemen bij de wortel aanpakken. Alle informatie vindt u op de website van: Partij voor de Dieren


Alles voor en over katten vindt u op Kattenpagina.nl, op: Katten.opzijnbest.nl.
Dierinfo.nl of op Katten.Startkabel.nl


Voor kattenverzorging aan huis in de regio Leiden, Voorschoten, Leiderdorp en Oegstgeest kunt u terecht bij De Huisdierenoppasdienst. Ook kunnen zij uw andere kleine huisdieren aan huis verzorgen zoals konijnen, cavia's. vogels en vissen.


Stichting Mens & Dier Nederland: de stichting voor oudere mensen en asieldieren!

Stichting Mens & Dier Nederland is geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. en ontvangt geen overheidssteun. Wilt u hen steunen? Voor meer informatie kijk op Mens en Dier NederlandWilt u een Haagse Katjes banner op uw eigen website? Kopieer onderstaande code en plaats deze op uw pagina(s).

Het resultaat ziet er dan zo uit:


Start >

Alle rechten voorbehouden.